Fyra goda argument - till att bli kund hos Itegra

 

 

 

 Vår vision är att varje dag vara det självklara valet för våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Våra värderingar är grundläggande för vår kultur. Vi strävar efter precision, enkelhet och entusiasm i allt vi gör.  Vi har personligt uppföljning och vår kundservice ska vara svårslagen på alla plan. 

 

 

 

Itegra distribuerar IT och hemelektronik till hela Sverige. Vi har produkter från över 300 ledande varumärken och i vårt 35 000 kvadratmeter stora lager har vi alltid ca 20 000 unika artiklar.

 

 

 

Vi strävar alltid efter att ha ett stort antal och rätt varor i lager så att du kan känna dig trygg på att du snabbt kan få tag i de varor du oftast behöver utan långa ledtider. Vi har en modern distributionsanläggning där vårt logistiksystem Autostore hanterar stora delar av produkterna.

 

 

 

Vi har en konsumentanpassad web vilket gör den extremt enkel, överskådlig och lätthanterlig. Du ska enkelt finna den produkt du är ute efter och vare sig du ska lägga en stor order med flera pallar eller skicka enskild vara direkt till din slutkund så ska det gå lätt och smidigt.