Samsung Galaxy S21 5G

Nya Galaxy S21 kommer i tre olika modeller: Galaxy S21, Galaxy S21+ och Galaxy S21 Ultra.NYHET! Galaxy Buds Pro

Skärmen - skonsam mot ögonen, och starkt solljus spelar ingen roll

För dina ögons skull anpassar sig skärmen automatiskt, för att använda så lite blått ljus som möjligt – även dagtid. Dessutom finns ett blåljusfilter som eliminerar det blåa ljuset maximalt, som du enkelt slår på när du önskar. Skärmen är så ljus att du ser allt den visar skarpt och tydligt – även när solen lyser som mest. Jämfört med S20 Ultra har S21  50% mer kontrast och 25% högre ljusstyrka.

Galaxy-upplevelser

En mobil för suverän gaming. Med mer processorkraft, förbättrad grafik och utvecklad AI är spelet ditt. 120Hz-skärmen ger knivskarpa, nyansrika bilder – och en spelupplevelse utöver det vanliga. Medan du gamear används maximala 120Hz, vilket betyder snabbare skärm, övertag i spel och en skönare känsla. Tillsammans med skärmens supersnabba touch-respons vinner du!

Gaming i molnet med förstärkt 5G. Med Galaxy S21kan du spela utan speldator och konsol. Dessutom har du tillgång till Xbox Game Pass** som ligger i molnet – och har upp emot hundra spel att välja mellan. Du kan också koppla till en extern handkontroll och utnyttja 5G-nätet och Wi-Fi 6E där det finns***. Äkta gamingkänsla med minimalt lagg

Se allt större med Interactive Mirror View. Spegla Galaxy S21 mot en kompatibel TV – och upplev allt du ser och gör i mobilen i större format. Riktar du kameran mot dig själv så förvandlas TV:n till en spegel i ditt hemma-gym, och du kan följa dina rörelser i förhållande till instruktörens. Eller ta ett videosamtal på den stora TV-skärmen, och se dina vänner eller kollegor ännu bättre.

Trygg med Samsung

Definitionen av svårkrossat. Vi vill att din skärm ska hålla. Därför är den gjord av det tuffa, tåliga Gorilla Glass Victus. Svårkrossat.

Vatten- och dammtålig Galaxy S21är självklart damm- och vattentålig enligt IP68, vilket bland annat innebär att den klarar ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter.

Bara du kan låsa upp. Det är ditt ansikte mobilen känner igen. Och ytan för ditt fingeravtryck är nu både lättare att komma åt och 1,8 gånger större. Ännu smidigare säkerhet, helt enkelt.

Privat förblir privat med Samsung Knox. I din Galaxy S21 finns Samsung Knox som skyddar dina värdefulla och personliga minnen. Alla filmer, bilder, filer och data. Här integreras säkerhet i flera lager – från hårdvara till mjukvara – för att bara du ska komma åt det som är ditt.

 

**Xbox Game Pass kan kräva prenumeration.
***Wi-Fi 6E är endast tillgängligt på S21 Ultra 5G. S21 och S21+ har Wi-Fi 6.

Lanseringserbjudande.

De som köper (slutanvändare) en Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra 5G under perioden 14 – 28 januari 2021, kan köpa ett par svarta Galaxy Buds Pro och en SmartTag med S21Ultra 5G, eller ett par svarta Galaxy Buds Live och en SmartTag med S21 eller S21+ 5G, för 99 kr*

*Gör så här:

1. Öppna Samsung Members appen i din nya mobil och logga in med ditt Samsung Account.
2. Klicka på erbjudandet under fliken Förmåner. Notera att det kan ta upp till 3 dagar innan erbjudandet blir synligt i appen.
3. Klicka på ”Hämta kampanjkod” för att komma till sidan där du laddar upp kvittot på ditt köp av Galaxy S21 5G.
4. Efter registreringen av ditt kvitto får du ett mejl till din e-postadress för Samsung Account med en kampanjkod samt en länk till Galaxy Buds / SmartTag på Samsungs webbshop.
5. Följ länken i mejlet till produktsidan och lägg till svarta Galaxy Buds Pro eller svarta Galaxy Buds Live samt en Galaxy SmartTag i kundvagnen.
6. På sidan för "Din Kundvagn" lägger du till din Kampanjkod från mejlet och priset uppdateras då automatiskt till kampanjpriset.

Kampanjkoden kan hämtas via Samsung Members 28 januari – 14 februari 2021 och gäller till och med 14 februari 2021 på samsung.com/se. Erbjudandet gäller 1 gång per enhet och enbart för köp under kampanjperioden.