Världens mest intelligenta datorer med inbyggd AI

Arbeta var och hur du vill med små, lätta och snygga bärbara datorer designade för mobilitet och produktivitet. Världens smartaste datorer med inbyggd AI* anpassar sig till hur du arbetar, oavsett var du arbetar, med banbrytande innovationer såsom ExpressResponse, Intelligent Audio och ExpressSign-in. 

Innovativ utformning

Latitude-produkterna är mindre och lättare än någonsin med skärmar med smala kanter och avancerade nedkylningslösningar, så att användarna kan arbeta bekvämt var som helst. En stor mängd portar möjliggör fjärrkonfiguration av kontor eller konferensrum. SafeScreen och kameraslutaralternativ håller ditt arbete privat. Aluminium, kolfiber och återvunnet material är konstruerade för att bestå efter att ha genomgått stränga MIL-STD 810G-tester. Fler Latitude-produkter inkluderar miljövänliga val inklusive vattenburen färg och havsbunden plast.

Alltid redo

Enkla anslutningar, strömförsörjning utan sladdar och smartare system ökar smidigt produktiviteten. De senaste 10:e generationens Intel® vPro® processorerna ger företag prestanda och hanterbarhet samt inbyggda säkerhetsfunktioner, samtidigt som de utgör grunden för framtidens tekniska framsteg. Anslut mindre med Dells innovativa panel med extremt låg energiförbrukning och långvariga batterier.

Dell Optimizer omvandlar din distansarbetsupplevelse med  den enda inbyggda, AI-baserade optimeringsprogramvaran som lär sig och reagerar på ditt sätt att arbeta

Ultraportable

Art. nr: 1302450 / Prodnr: 210-AUEM-3310_NEW
Ord. pris 4 990:-
NU 2 990:-
Exkl moms

Dockning

Bildskärmar