Skräddarsy datorn efter kundens behov

Vi bygger datorer efter dina önskemål och krav, precis så som du och din kund vill ha den. Detta betyder att du som kund kan bestämma fritt vilka komponenter datorn ska innehålla. Det är självklart att olika arbetsuppgifter kräver olika typer av maskinvara. Hos Itegra kan du skräddarsy en arbetsstation eller speldator för att passa användaren och programvaran, inte tvärtom. Alla datorer levereras med Windows 10, men du kan också välja att få den utan operativsystem. Vi har alltid den senaste teknologin tillgänglig i vår PC – konfigurator.

Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar över

Välj och vraka - utan bekymmer

Våra experter har noga satt ihop konfigurationsmöjligheter som vi vet är kompatibla. Något av hemligheten bakom de stora valmöjligheterna är ett långt samarbete med våra komponentproducenter och ett ständigt testande för att hitta kompatibla komponenter med bra prestanda och driftsäkerhet. Detta samarbete gör också att vi tidigt får tillgång till ny maskinvara. Vi kan då stresstesta och kompatibilitetskontrollera nya komponenter i god tid före de kommer ut på markanden. Du kan tryggt byta och lägga till komponenter och veta att allt fungerar bra tillsammans och att all hårdvara täcks av 3 års garanti.

Utgå från någon av våra modeller och gör därefter de justeringar som du eller din kund önskar i vår konfigurator, du har extremt många valmöjligheter och kan justera på detaljnivå.

Välj utgångsmodell inom någon av våra kategorier här:

 

Här hittar du våra Itegra - PC som är sammmansatta speciellt med tanke på gaming. Vi har allt från rimliga spelmaskiner för populära spel som Minecraft, League of Legents, Counterstrike GO och H1Z1, till de mest brutala kraftpaketen till de som vill spela de mest krävande spelen i 4K-upplösning. Alla Gaming-modellerna levereras med Windows 10 Home som standard.

 

 

Om din kund behöver arbetsstationer för CAD/3D-modellering, bearbetning av video eller liknande så har vi det du behöver. Alla Workstation-modellerna levereras med Windows 10 Pro som standard.

 

 

Vi erbjuder ett brett urval av kontor-PC. Vi har maskinen som passar din kunds behov, oavsett om det behövs en rimlig maskin som bara ska användas till web eller om du ska köra mängder med krävande applikationer och koppla till ett stort antal skärmar. Alla Office-modellerna levereras med Windows 10 Pro som standard.

 

 

Fullfjädrade speldatorer som är små och kompakta. En liten speldator passar särskilt bra under TV:n i vardagsrummet eller på LAN-partyn. Itegra Mini datorer erbjuder ett urval av modeller som har imponerande grafik i spel och en mängd valmöjligheter i vår träffsäkra konfigurator.

3 års garanti

Skräddarsydd – du väljer, vi bygger

Windows 10 är inkluderat i priset

Välj bort Windows om det inte behövs

Vi bygger 35 000 unika datorer varje år

En del av nordens största PC-producent

Alltid den nyaste teknologin.