Tillbehör

Vilka tillbehör behövs för att skydda telefonen?

Publicerad 29. okt 2021 11:45, uppdaterad 16. nov 2021 08:37

Utbudet av mobiltelefoner blir bara större och större vilket innebär att det kommer finnas fler och fler mobiltillbehör att välja mellan. Men hur många tillbehör behöver man verkligen till telefonen?

Skydda telefonen med ett skal

När det gäller att skydda sin mobil är ett bra mobilskal en absolut nödvändighet. Det finns många mobilskal i alla möjliga utföranden. En del avsedda för att verkligen skydda när mobilen är extra utsatt och vissa kanske mest för design och uttryck. Förr utvecklades speciella mobiler för hantverkare men nu finns det mobilskal med motsvarande egenskaper. På så vis kan de välja vilken mobil de vill utan att stå för en extra kostnad för en egen arbetstelefon.

Många föredrar plånboksfodral då det är praktiskt att ha telefonen tillsammans med bankkorten. Allt färre har kontakter på sig idag så en plånbok kan vara överflödig.

Sen finns det en hel uppsjö av mobilskal där designen framhävs. Dels mobilskal i alla möjliga färger och utföranden för att göra telefonen snyggare och dels tunna, minimalistiska och transparenta som exponerar telefonens utseende istället.

Vi har avtal med Otterbox som ger avtalspartners de rätta förutsättningarna men också ett stort utbud av olika mobilskal från flera leverantörer så som Samsung, Apple och vårt eget varumärke iiglo.

Skärmskydd för att skydda glaset

Om man vill ha ett ännu bättre skydd rekommenderas en glasfilm, pansarglas, som sätts utanpå glaset för att förhindra att det splittras. Tappas telefonen är det det yttersta lagret som går sönder istället för själva skärmen. Panzerglass gör denna typ av skydd, även iiglo har riktigt prisvärda.

Trådlösa hörlurar är framtiden

Trådlöst är helt klart framtiden och idag finns många typer av trådlösa hörlurar på marknaden. Sladdar blir överflödiga och nya konstruktioner visar att beröringen på skärmen blir mindre och mindre. Röststyrning tar över mer och mer och med ett par trådlösa lurar i öronen behöver du knappt röra vid själva telefonen.

Laddningsmöjligheter bör alltid finnas tillgängligt

Det är inte bara hörlurar som är trådlösa, även laddningen blir mer och mer trådlös. De nyaste modellerna av telefoner kan laddas trådlöst och detta kommer nog bli mer och mer vanligt framöver.

Vare sig telefonen laddas trådlöst eller inte bör det alltid finnas laddningsmöjligheter nära till hands. Och finns inte detta kan en powerbank vara ett bra alternativ.

Vi har ett stort utbud

Itegra distribuerar tillbehör till mobiler från Otterbox. Vi har också ett brett utbud från andra tillverkare

Är du återförsäljare? Bli kund, registrera dig i dag – och ta del av vårt stora sortiment.