Itegra distribuerar IT och hemelektronik till hela Sverige. Vi är en del av Komplett Group, www.komplettgroup.com, med lager och huvudkontor i Sandefjord, Norge. Vi har ett relevant och uppdaterat utbud av produkter med ca 12 000 artiklar i sortimentet och vi samarbetar med närmare 400 producenter.  Vi har en modern distributionsanläggning där vårt logistiksystem hanterar en produkt var 3:e sekund – 24/7/365. Det är 10,7 miljoner produkter och 3,3 miljoner order varje år. Vi vänder oss till återförsäljare, detaljhandeln och sytemintegratörer inom IT där avsikten är att sälja vidare eller förädla produkterna.

Registrera dig som kund idag och ta del av vårt stora sortiment!

Vision

Vår vision är att varje dag vara det självklara valet för våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Våra värderingar är grundläggande för vår kultur. Vi strävar efter precision, enkelhet och entusiasm i allt vi gör. Våra anställda har en hög kompetens, vi har en bra och dynamisk webb, personlig uppföljning, konkurrensmässiga villkor, en bred produktportfölj och en effektiv logistik.

Historia

1991 Norek grundas i Norge

1999 Itegra grundas i Norge

2011 startar vi i Sverige som Norek

2015 Norek blir Itegra i Sverige

Nordens största PC-producent

Som en del av Komplett Group är vi ockå Nordens största PC-producent. Vi bygger datorer efter dina önskemål och krav, precis så som du och dina kunder vill ha dem. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi är Itegra

Vi på Itegra Sverige håller till mitt i  centrala Göteborg. Här sitter medarbetare inom sälj, marknad och kundservice.Välkommen att ringa vår kundservice på telefon 031 - 710 20 20 eller kontakta någon av oss direkt. Vår växel är öppen alla helgfria vardagar kl 8 - 17. Du kan också maila oss på order@itegra.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Johan Nilsson

Kundservice/ Innesälj

johan.nilsson@itegra.se

031 710 20 21

Rebecca Andrén

Account Manager

Produktansvarig Itegra PC & Private Label

rebecca.andren@itegra.se

031 710 20 27

Samir Melin

Account Manager

Produktansvarig Public Display

samir.melin@itegra.se

031 710 20 28

Johan Hansson 

Teamleader/Key Account Manager

johan.hansson@itegra.se

031 710 20 26

Malin Tengelin

Marknadsansvarig

malin.tengelin@itegra.se

0708 74 25 57

Läs mer om oss

Vill du läsa mer om oss? Se tidigare publicerade artiklar;

Läs om vår kollega Rebecca i IT-kanalen. Hon berättar bland annat om vår stora PC-produktion och vad hon tycker om att vara ung tjej i branschen . IT Kanalen Itegra " En dalkulla som flyttar gränser på Västkusten"

Vår kollega Malin, berättar i IT-kanalen om vårt stora lager och vårt Autostore i Sandefjord och om anldeningen till att Itegra växer på den svenska marknaden. IT Kanalen Därför lyckas IT distributören Itegra

Läs mer om vår PC-produktion. I Sandefjord, Norge tillverkas över 30 000 datorer varje år och våra kollegor berättar mer om verksamheten. Channel Sweden Skräddarsydda PC från Norge