Hitta de rätta produkerna till det perfekta hemmakontoret!

Hur mycket tid på hemmakontoret det är för den enskilde är olika, men vi är ganska säkra på att hemmakontor kommer vara del av de nya normala under en lång tid framöver. Så har man inte anpassat sitt hemmakontor tidigare är det dags att göra det nu.

Man ska trivas på sitt hemmakontor, man ska sitta bekvämt och egnomiskt och man ska kunna sitta någorlunda ostört och ha de rätta förutsättningarna för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Man har olika förutsätningar därhemma, men en sak är säker vi har produkter för de flesta förutsättningar, vare sig man har gott om plats eller något mindre plats.

För att uppnå samma effketivitet hemma som på arbetet bör arbetsstationen så långt det är möjligt återskapas hemma. För en person som har gott om plats innebär detta oftast en stor eller flera små skärmar, dockningsstation, mus och tangentbord. kanske också en webkamera och ett headset för att kunna hålla kontakt med kontoret.

Om man t ex måste sitta vid köksbordet, och inte  önskar att ha ett kontor stående finns det som tur är enklare lösningar som enkelt kan tas fram och tas bort men som ändå gör att man kan arbeta effektivt. Med en extraskärm, mus/tangentbord och ett bra headset får man i stort sätt  gjort de flesta arbetsuppgifter hemma.

Se våra produkttips nedan för att skapa det perfekta hemmakontoret: