Vad är Svive?

Svive är vårt eget varumärke, framställt för nordiska gamers med gaming som livsstil. Produkterna är framförallt kringutrustning inom gaming, de har en ren och tidlös design och är för gamers som värdesätter komfort och spelar länge. Vårt Svive-sortiment växer stadigt, men redan idag erbjuder vi möss, tangentbord, chassin, streamingprodukter och möbler anpassade för gaming.

Varför ska du satsa på Svive?

Svive anser att gamers förtjänar en komfortabel spelupplevelse så att han eller hon kan prestera på sin allra högsta nivå.

Man stod inför utmaningen att många produkter inom kringutrustning till spel är dyra, har röriga funktioner och saknar bra kvalitet. Vad kunde man göra för att erbjuda högkvalitativ, prisvärd kringutrustning så att gamern kan fokusera på det som är viktigast - spelet? Utifrån detta föddes Svive. Produkterna är designade i Norden, är moderna, praktiska och ser fantastiska ut!

Svive skapar avacerad och professionell e-sportsutrustning utan onödiga features och gör det möjligt för alla att spela som ett proffs till bästa möjliga pris. Svive passar för gamers som vill ha mycket underhållning för pengarna. Erbjud dina kunder det också!

Vill du få mer information om Svive? Klicka här för Svives egna produktsidor

 

Är du återförsäljare inom IT och inte kund hos oss idag? Ansök nu och ta del av vårt breda sortiment!